Sådan vasker og vedligeholder du din voksdug

Sådan vasker og vedligeholder du din voksdug

vask af voksdug

Jeg elsker følelsen af smukke, glatte linned duge

Det smukke samspil mellem mit ynglings porcelæn, maden, dugens farve og følelsen af hverdagsluksus med et veldækket bord.

I virkelighedens verden har det imidlertid altid været vanskeligt at bevare dugens pletfri udseende, især når spisebordet er centrum i hjemmet som i min familie.

Derfor har jeg designet en voksdug der i udseende og overflade føles mat og silkeblød (ikke klistret som den mormor havde i køkkenet) og samtidigt er vævningens smukke struktur bevaret, så du stadig har følelsen af en linned dug.

Almost Linen voksdugen ser ikke kun godt ud, den er også vævet i kvalitets bomuld med silkemat coating, så den holder sig flot i brug. Produktionen foregår i Europa og jeg har naturligvis sikret mig at den er helt fri for phathalater og andre mærkelige sager.

Vask og pleje af din dug

I det daglige tørrer du bare voksdugen af med en fugtig klud, og når du synes den trænger. Tomat i alle afskygninger og karry skal tørres af med det samme for at undgå misfarvninger.

Vask

Voksdugen kan vaskes på 30 grader og vi anbefaler at slå centrifuge fra. Brug ikke tørretumbler, men lad dugen lufttørre.

Stryg dugen på bagsiden

Voksdugen er vævet i en kraftig kvalitets bomuld og bliver rigtig flot og glat, hvis du stryger den på BAGSIDEN. Sæt strygejernet på bomuld og anvend gerne damp.

Tilbage til blog