30% intro discount on Cotton Paper lampshades

Nyheder i webshoppen og KUNDEKLUBBEN maj


Forkæl dig selv med franske designerstrømper

Vi har netop fået en ny sending af de dejligste strømper fra Bonne Maison. Fransk design i smukke farver og mønstre i begrænset antal og så længe lager haves.
Længe leve foråret! 

 

Bonne Maison strømper

Alhambras arkitektur med de smukke kakler var inspirationskilden

Den fantastiske Mauriske arkitektur fra Alhambra i Sydspanien var i mine tanker, da jeg designede Marroc kollektionen med de geometriske mønstre, der danner optiske bedrag. Voksdugen har en mat coating og holder sig smuk i mange år fremover. Den er lige så fin som en linneddug, men er samtidigt vejrbestandig, hvis du vil anvende den på havebordet eller altanen.

Kundeklubben i maj
Medlemstilbud i maj
Få 15% på Marroc Light Grey & Lavender voksdug

Som medlem af vores KUNDEKLUB får du særlige rabatter hver måned og preview på udsalg. Hvis du ikke allerede er medlem, er det nemt at hoppe på her

PS

Mange af jer spørger: 
Hvordan skal Almost Linen voksduge vaskes?

I det daglige tørrer du bare voksdugen af med en fugtig klud, og når du synes den trænger. Tomat i alle afskygninger og karry skal tørres af med det samme for at undgå misfarvninger.

Vask på 30 grader

Voksdugen kan vaskes på 30 grader og vi anbefaler at slå centrifuge fra.  Brug ikke tørretumbler, men lad dugen lufttørre.

Stryg dugen på bagsiden •••

Voksdugen er vævet i en kraftig kvalitets bomuld og bliver rigtig flot og glat, hvis du stryger den på BAGSIDEN. Sæt strygejernet på bomuld og anvend gerne damp.

Så holder Almost Linen voksdugen sig smuk i mange år…