Om Grønlykke.com

Mette gronlykke

Om Grønlykke.com

Efter 15 år med Grønlykke.com butikkerne i Læderstræde i København, er jeg flyttet helt på nettet for at koncentrere mig om rollerne som designer, producent og grossist.

Grønlykke.com Voksduge i smukke nuancer

Her i min webshop finder du bl.a. min nye serie Voksduge. Jeg elsker det smukke samspil mellem mit yndlings porcelæn, maden, dugens farve og følelsen af hverdagsluksus med et veldækket bord.
Derfor har jeg designet en voksdug der i look og overflade er mat og silkeblød (ikke klistret som den mormor havde i køkkenet) og samtidigt er vævningens smukke struktur bevaret, så du stadig har linned dugens fine udseende.

Grønlykke.com Designer puder

Puder giver nyt liv til sofaen eller arvestykket af en slidt lænestol og er wundermidlet, hvis dit hjem er blevet lidt for anonymt og ensfarvet. Eller hvis du bare trænger til forandring. 

Her finder du 100 vis af designerpuder i stoffer fra Missoni, Kenzo og unika broderede og vævede tekstiler fra hele verden som jeg finder på rejser. 

Jeg elsker at kombinere designerpuder med kontrasterende farver og materialer. Designerpuder er ren energi til øjne og hjerne. Alle mine puder er syet i Danmark og fyldt med kvalitets dun. Så de holder faconen år efter år.

Grønlykke.com kurve

Vasketøjskurv, papirkurv, legetøjskurv - kært barn har mange navne. Vores kurve holder orden på tøjhylderne i skabet. Smukke papirkurve pynter på din arbejdsplads. Vasketøjkurve med og uden låg er helt uundværlige i enhver husholdning og legetøjskurvene holder orden i kaos. 

Mine kurve er håndflettede med en bambuskant, som bare bliver smukkere med årene og giver dem et organisk look. Tåler en gang vask under bruseren, hvis det er tiltrængt.

Udvalgte smukke ting og sager til din bolig

Fra butikkerne i Læderstræde har jeg beholdt de mundblæste glaslamper fra Østeuropa, foldede papirskærme, Sæber fra Claus Porto, sengetæpper, duge, japansk papir, luksus hippie smykker, tasker og punge.

Velkommen til mit univers af smukke farver, mønstre og materialer

Spørg gerne efter det du ikke ser, skriv til mig her.

 

- Mette Grønlykke