Handelsbetingelser

HANDELSBETINGELSER

For at handle på Gronlykke.com skal du være over 18 år og være i besiddelse af et gyldigt kreditkort. Når du bestiller en ordre, bekræfter du ligeledes, at alle oplysninger vedrørende din ordre er korrekte, at du er autoriseret bruger af kreditkortet, og at der er dækning for bestillingens beløb.

I forbindelse med elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem Webshop systemet.

Når vi har accepteret din ordre, modtager du en e-mail med en ordrebekræftelse, og dermed er en kontrakt mellem os indgået. Hvis du opdager en fejl i din placerede ordre, bedes du kontakte os hurtigst muligt.

Vi tager forbehold for prisændringer og udsolgte varer.

BETALING

Vi accepterer PayPall, MobilePay, Dankort/Visa Dankort, MasterCard, Maestro og Visa.

Vores betalings system sender dig pr. automatik en ordrebekræftelse på den e-mail du har opgivet under kundeoplysninger. Det betyder, at en vare kan være udsolgt, selvom den kan bestilles i webshoppen. Derfor trækker vi først pengene fra din konto, den dag varerne sendes.

Alle priser der er vist i web-shoppen er inklusiv moms og eksklusiv fragt og ekspedition. Der tages forbehold for trykfejl, prisændringer og udsolgte varer.

Oplever du problemer med 3D Secure betaling?

Alle webshops skal kræve en fler-faktor godkendelse ved onlinebetaling for køb over kr. 225,- Det kan f.eks. være en kode, som bliver sendt til dig, og hvor du skal acceptere købet på mobilen, som du måske kender det fra Dankort Secured by Nets, MobilePay og 3D-secure- løsninger.
De nye regler betyder, at onlinebetalinger som efter denne dato ikke har en fler-faktor godkendelse kan blive afvist, da transaktionen ikke er lovlig.

Vi linker her til en guide, som tager dig helskindet gennem processen for at kunne betale med dit kreditkort online >>

Oplever du stadig problemer er du altid velkommen til at kontakte os på info@gronlykke.com.

Vi leverer til alle adresser i Danmark

Alle ordrer over 499 kr leveres fragtfrit til den GLS pakkeshop, du vælger i købsprocessen. Fragten på ordrer under 499 kr beløber sig til ca 50 kr per forsendelse. Hvis du ønsker levering med GLS til din bopæl, beløber fragten sig til ca 65 kr. Vi leverer ikke fragtfrit til din bopæl.

Hvis du vil være sikker på at din ordre kommer frem på et bestemt tidspunkt, kan du kontakte os på info@gronlykke.com. Bemærk at der under ferie og ved højtider kan være længere leveringstid.

Fragtomkostninger i EU og USA

Hvis du ønsker at få leveret til en adresse uden for Danmark, bliver prisen beregnet efter gældende takster, når du udfylder din adresse i indkøbskurven.

Den endelige pris for din ordre, levering og ekspedition vil fremgå når ordren skal betales.

Vi kan levere din ordre, hvis leveringsadressen er et hjem eller en erhvervsadresse. Bemærk venligst at vi ikke kan levere til P.O. adresser.

Alle priser er inklusive danske skatter og afgifter, dermed også dansk moms på 25%

FORSIKRING

Alle varer er forsikret mod tyveri og utilsigtet skade under fragten. Når dine varer er leveret til den angivne leveringsadresse og kvitteret for, er de ikke længere omfattet denne forsikring.

Hvis emballagen er beskadiget ved ankomsten, anbefaler vi, at du enten nægter modtagelse ved levering, eller at du gør et notat vedr. beskadiget pakke, når du underskriver for modtagelse.

Det er ligeledes nødvendigt, at du kontakter info@gronlykke.com inden 7 dage, hvis dine varer er beskadiget.

RETURNERING OG FORTRYDELSESRET
Bemærk!

Afklippede metervarer og voksdug byttes ikke og tages ikke retur. Så bestiller du metervarer eller voksdug via nettet, BORTFALDER returretten ved godkendelse af rubrikken "Jeg accepterer betingelserne - læs før godkendelse".

Vi bestræber os på at være detaljerede i vores beskrivelse af varerne. Alligevel vil det somme tider være sådan, at varen ikke var lige det, du havde troet. Vores unika puder og tæpper vil ofte se forskellige ud, men vi bestræber os på at vise så vellignende fotos på webshoppen som muligt.

Du har altid 14 dages fuld returret når du handler i webshoppen, gældende fra den dag du har modtaget varerne. Betingelserne for at fortryde et køb er som følger:

Varen skal returneres til os senest 14 dage efter du har modtaget den.
Kontakt os venligst på info@gronlykke.com for at få yderligere information om returlabel mm.

  • Varen skal tilbagesendes i væsentlig samme stand, som ved modtagelsen. Hvis en vare er afprøvet, ødelagt eller det på anden måde er åbenbart, at dens salgsværdi er forringet som følge heraf, kan købet ikke fortrydes.
  • Varen skal returneres forsvarligt indpakket i original emballage (ved originalemballage menes æske eller anden emballage, specielt beregnet til varen). Det er vigtigt at varerne ikke kan bevæge sig rundt i kassen, hvis der er tale om skrøbelige varer.
  • Vedlæg en seddel hvor årsagen til returneringen, ordrenummer og din kontaktinfo er noteret.
  • Returneringen sker for egen regning.
  • Bemærk: hvis du fortryder dit køb, vil købsbeløbet blive tilbagebetalt fratrukket portoomkostninger.
  • Tilbagebetaling vil ske senest 30 dage efter modtagelse af returvaren.
  • Returvarer må IKKE sendes pr. efterkrav.

Returner venligst varen til:
Gronlykke.com
Rosengården 12
1174 København K
Denmark
Telefon.: +45 2814 0415

REKLAMATIONSRET OG VORES ANSVAR

Vi har 24 måneders reklamationsret – dog ikke for afklippede metervarer. Reklamationen skal ske inden for rimelig tid, dvs inden 2 måneder efter, en evt. fejl eller mangel er konstateret.

Selv om vi bestræber os på, at alle detaljer, beskrivelser og priser er korrekte, kan der desværre opstå fejl. Når vi opdager fejlen, vil vi informere dig hurtigst muligt, hvorved du vil få mulighed for at bekræfte din ordre til den korrekte pris eller annullere den. Hvis vi ikke er i stand til at kontakte dig, vil vi automatisk annullere din ordre. Gronlykke.com kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle forsinkelser på levering.

OPHAVSRET OG VAREMÆRKE

Gronlykke.com og Signed by Gronlykke er registrerede varemærker.

FIRMAOPLYSNINGER
Gronlykke.com
Rosengården 12
1174 København K
Denmark
Telefon.: +45 2814 0415

E-mail: info@gronlykke.com
Virksomhedsnummer/CVR: 29523207

OM SIKKERHED OG NETHANDEL

I forbindelse med elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem Webshopsystemet.

Grønlykke.com får meddelelse om betalingen via pengeinstitutterne, og kommer aldrig i besiddelse af dine indtastninger. Når du benytter Dankort, Visa eller et af de øvrige kort, opnår du en nem og sikker betaling. Du indtaster dine kortoplysninger via en sikker og fortrolig forbindelse administreret af pengeinstitutterne.