Black Friday hos Grønlykke.com


Nedtællingen til Black Friday 2020 er begyndt

Vi har startet nedtællingen til Black Friday i webshoppen. Black Friday har udviklet sig til at blive en af de helt store shoppedage, både i de fysiske butikker og hos webshops. I år falder Black Friday fredag den 29. november 2019.  

Black Friday hos Grønlykke.com er ikke lig med bevidstløst forbrug

Det er derimod din chance for at få rabat på lige de øreringe du har gået og drømt om rigtig længe. Opgradere puderne i sofaen i stedet for at købe en ny eller investere i en smuk miljørigtig voksdug til alle julens fester. 

Eftersom vi nærmer os december og jul er også helt oplagt til at få købt dine julegaver allerede nu. Du sparer både penge og risikerer ikke at gå forgæves efter de gaver, du gerne vil lægge under træet.

Shop på Black Friday i ro og mag fra din sofa og få fri fragt fra 499 kr

Du kan sidde hjemme i privaten og tjekke vores Black Friday rabatter ud i fred og ro. Alle ordrer over 499 kr leveres fragtfrit til den GLS pakkeshop, du vælger i købsprocessen. Fragten på ordrer under 499 kr beløber sig til ca 50 kr per forsendelse. 

Hvad er Black Friday?

Black Friday er en årlig tilbagekommende begivenhed. Dagen ligger altid på en fredag, og er bestemt til at markere den første fredag efter Thanksgiving i USA. Det er det navnet uformelt står for. I USA starter Black Friday efter Thanksgiving, fordi det der er tid til at tage hul på næste højtid – nemlig julen.  

Denne amerikanske tradition startede i 1960’erne, men blev først for alvor en mærkedag fra 1980’erne.

Tilmeld dig vores KUNDEKLUB nederst på siden her og få et forspring, når vi har rabatter i webshoppen.