Velkommen til Grønlykke.com

Velkommen til Grønlykke.com

Efter 15 år med Grønlykke.com butikkerne i Læderstræde, København, er jeg flyttet helt på nettet for at koncentrere mig om rollerne som designer, producent og grossist. Derfor har webshoppen fået et makeover og fungerer nu bedre på på din mobil, tablet og computer.
Jeg har glædet mig rigtig meget til at præsentere de nye designs i "Signed by Grønlykke". Det har været en fantastisk rejse fra idé til færdigt produkt. Selvfølgelig med et par bump undervejs, men jeg er mere end stolt over de færdige produkter.
Første og fremmest serien Almost Linen - Signed by Grønlykke. Det er voksduge i smukke farver og mønstre. Vævet i kvalitets bomuld med et flot linen look og en silkemat overflade – og samme holdbarhed og funktionalitet som traditionelle voksduge.
Marroc almost linen voksdug
Jeg har også tilbragt mange, mange timer blandt alverdens smukke tekstiler, så nu kan du vælge mellem 100 vis af designerpuder i stoffer fra Missoni, Kenzo og unika broderede og vævede tekstiler fra hele verden.
Fra butikkerne i Læderstræde har jeg beholdt de mundblæste glaslamper fra Østeuropa, foldede papirskærme, Sæber fra Claus Porto, sengetæpper, duge, japansk papir, luksus hippie smykker, tasker og punge.
Glaslamper grønlykke.com
Velkommen til mit univers af smukke farver, mønstre og materialer, spørg gerne efter det du ikke ser…

 - Mette Grønlykke

Tilbage til blog