News RSSNu er de her endelig igen :-)

De smukkeste unikke hårspænder i  japanske kimonostoffer. Mange af jer har spurgt efter dem og nu er omsider lykkedes at få et lille begrænset parti hjem. Hvert eneste spænde er håndlavet og unikt, derfor er kun én af hver. Det er først til mølle princippet.

Læs mereKom med i vores nye KUNDEKLUB

TILMELD DIG KUNDEKLUBBEN OG FÅ 25% RABAT I FEBRUAR Vi har oprettet Kundeklubben for at du kan få klub rabatter, preview på udsalg og vælge først af begrænsede partier.  Der er ikke indviklede pointsystemer eller andet gøgl og hvis vi får fingrene i billetter til events og messer, deler vi gerne med dig. Vi sender selvfølgelig heller ikke dine informationer videre til tredjeparter. I februar får du som medlem af kundeklubben 25% på Missoni luksushåndklæder, Voluspa dufte og håndlavede portugisiske sæber. Rabatten gælder måneden ud eller så længe lager haves.

Læs mereVær sød at smid skoene - Arrrgh

Her har du dit smarteste outfit på og matchende sko, men din vært har sarte gulve og beder gæsterne om at smide skoene i entreen. Og så står du der på strømpefødder og føler sig lidt lost. Franske Bon Maison designer og producerer de smukkeste strømper, som giver mig lyst til at gå på strømpefødder til enhver lejlighed. I den bedste egyptiske bomuldskvalitet og i de smukkeste farver og mønstre. Det eneste problem er sådan set at begrænse sig :-)   

Læs mereVelkommen til Grønlykke.com

Efter 15 år med Grønlykke.com butikkerne i Læderstræde, København, er jeg flyttet helt på nettet for at koncentrere mig om rollerne som designer, producent og grossist. Derfor har webshoppen fået et makeover og fungerer nu bedre på på din mobil, tablet og computer. Jeg har glædet mig rigtig meget til at præsentere de nye designs i "Signed by Grønlykke". Det har været en fantastisk rejse fra idé til færdigt produkt. Selvfølgelig med et par bump undervejs, men jeg er mere end stolt over de færdige produkter. Første og fremmest serien Almost Linen - Signed by Grønlykke. Det er voksduge i smukke farver og mønstre. Vævet i kvalitets bomuld med et flot linen look og en silkemat overflade – og samme holdbarhed og funktionalitet som traditionelle voksduge. Jeg...

Læs mere